Upis

Upis

UPIS U PRVI RAZRED

Upis u Gimnaziju “Crnjanski” obavlja se u toku cele školske godine. Za upis u prvi razred neophodno je pripremiti sledeću dokumentaciju: dokumenta o završenoj osnovnoj školi ( svedočanstvo, uverenje o položenom završnom ispitu), fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih. Pre upisa u školu, psiholog škole obavlja testiranje svakog učenika.

PRELAZAK IZ DRUGE ŠKOLE

Za prelazak iz druge srednje škole ili gimnazije nephodno je dostaviti: prevodnicu i fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih.

UPIS SPORTISTA I UČENIKA NA INDIVIDUALNOJ NASTAVI

Škola upisuje učenike koji se aktivno bave sportom kao i učenike koji zbog drugih obaveza ne mogu da pohađaju osnovni program gimnazije koji zahteva celodnevnu nastavu i školske aktivnosti od 8.30 do 16 časova. Sportisti i učenici koji školu pohađaju individualno imaju posebni program koji se prilagođava njihovim potrebama. Potrebna dokumentacija je ista kao i za redovne učenike, s tim što sportisti treba da prilože potvrdu o aktivnom učešću u sportu. Prilikom upisa deteta u školu , roditelj ili staratelj potpisuju ugovor o upisu. Ugovor se potpisuje za jednu školsku godinu. Prilikom upisa učenik dobija potrebne udžbenike, priručnike, sveske, i ostali školski pribor. Udžbenici i priručnici su u vlasništvu škole.

Log In

Create an account