Vesti Vesti Vesti Vesti

Predstava “ROMEO I JULIJA? – neočekivano vesela tragedija”, rađena u produkciji Dramskog studija “BIS!” i Gimnazije “Crnjanski”, na 22. Pozorišnim susretima gimnazija Srbije u Kragujevcu osvojila je značajna priznanja i nagrade. Kristina Stojanović je za ulogu Dadilje dobila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu, Anđela Alavirević i Anastasija Nešković, kao grof Kapulet i Paris – specijalne nagrade “za žene u ulogama muškaraca”, a Ivona Ilić pohvalu za ulogu grofice Kapulet. Ceo ansambla mladih glumaca osvojio je i nagradu za najbolji scenski pokret.

Na ovom najprestižnijem republičkom takmičenju srednjoškolaca u Srbiji tri najbolje predstave su: “Sve je u redu” – Gimnazije iz Lebana, “(Po)bednici” – Prve kragujevačke gimnazije i “Hamlet iz Mrduše Donje” Gimnazije iz Prokuplja, sa kojom dramska sekcija naše Gimnazije već dve godine uspešno sarađuje i organizuje međusobna gostovanja. Predstava “ROMEO I JULIJA?” izazvala je mnogo smeha i ostavila je sjajan utisak na publiku u prepunoj sali Knjaževsko-srpskog teatra, a fotografije koje objavljujemo snimljene su upravo na ovom izvođenju.

Čestitamo svima koji kroz rad u dramskim grupama čine ovaj svet plemenitijim, pametnijim i lepšim, a domaćinima iz Prve ragujevačke gimnazije zahvaljujemo se na divnom prijemu i boravku na Pozorišnim susretima!

Log In

Create an account
http://www.bestshoesmeme.com/nike-flywire-mens-53862