Vesti Vesti Vesti Vesti

Pozorišni susreti gimnazija Srbije

Predstava “SVI SMO PRIČE – Koja je tvoja?”, rađena u saradnji dramskih sekcija Gimnazije “Crnjanski” i Trinaeste beogradske gimnazije pobednik je 23. Pozorišnih susreta gimnazija Srbije, najvećeg republičkog takmičenja ove vrste u Srbiji, koje se tradicionalno održava u Kragujevcu.

Predstava je dobila nagradu za najbolju predstavu u celini, i to i po mišljenu stručnog žirija i po mišljenju žirija publike, a nagrade su dobili i Rista Milutinović – za najbolju glavnu mušku ulogu, Anđela Alavirević – za najbolju glavnu žensku ulogu, Aleksa Milošević – za najbolju epizodnu mušku ulogu i Ivona Ilić – za najbolju epizodnu žensku ulogu. Glumci predstave dobili su i nagradu za najbolji scenski govor, za koji je posebno zaslužna profesorka naše gimnazije Maja Bunjac, koja je i rukovodilac dramske sekcije i izvršni producent predstave. Predstavu je režirao glumac Pavle Jerinić, nekadašnji učenik Obrazovnog sistema “Crnjanski”, a u radu sa glumcima učestvovao je i Stefan Simić, naš nekadašnji učenik, a sada profesor sociologije.

Produkciju predstave potpisuje Studio “BIS!”, koji već četrnaest godina izuzetno uspešno radi pri Gimnaziji “Crnjanski”. Ponosni smo na uspeh naših učenika i zahvaljujemo se Kragujevčanima na toplom prijemu i izvanrednom druženju!

 

classic-editor-remember:
classic-editor

Log In

Create an account