Vesti Vesti

ŠKOLSKA SLAVA – SVETI SAVA

Sveti Savi je uvek bio dogadjaj za okupljanje, slavlje i kao pomoć onima kojima je neophodna. U petak 26. januara, učenici IB programa, pod vođstvom CAS nastavnika Bogdana Obradovića, a uz pomoć i podršku svih ostalih nastavnika, organizovali su dve sjajne humanitarne akcije.

Sredstva prikupljena u ovim humanitarnim akcijama su namenjena učeniku prve godine nacionalnog programa Gimnazije Crnjanski, koji je ozbiljno bolestan.

Pre svega, učenici nacionalnog programa su održali svečanu priredbu u čast Svetog Save u svečanoj sali škole. Predstava je bila edukativnog karaktera, ali i zabavna u nekim delovima.

Nakon toga, roditelji, nastavnici i učenici uživali su u odličnim kolačima koje su učenice druge godine IB programa same umesile, dekorisale i upakovale.

Posle toga je usledio turnir u stonom tenisu koji su organizovali učenici prve godine IBDP. Puno učenika je učestvovalo i sjajno provelo više od dva sata.

Obe humanitarne akcije, Prodaja Kolača i Turnir u Stonom Tenisu su bile veoma uspešne i prikupile su zavidnu sumu novca za bolesnog druga.

Log In

Create an account
http://www.bestshoesmeme.com/nike-flywire-mens-53862