O KEMBRIDŽ DIPLOMI

Kembridž - Šta se krije iza naziva?

Kembridž Međunarodni Ispitni Centar je najveći svetski predstavnik međunarodnih obrazovnih programa i kvalifikacija za uzrast od 5-19 godina. Ove kvalifikacije se sprovode u preko 160 država i priznate su od strane univerziteta, predstavnika obrazovanja i poslodavaca širom sveta. Ova organizacija je partner sa ministarstvima obrazovanja, ovlašćenim obrazovanim i ispitnim odborima širom sveta preko 150 godina.

Naša škola pruža sledeće programe i ispite: Kembridž Osnovno obrazovanje (5-11 godina), Kembridž niže srednje obrazovanje (11-14) i Kembridž više srednje obrazovanje (14-16)

Kembridž Međunarodni Ispitni Centar priprema učenike škole za život, pomažući im da razviju informativnu radoznalost i trajnu ljubav prema učenju. To je deo Kembridž Test Centra, odseka Kembridž Univerziteta.

4 Razloga zašto KEMBRIDŽ

Fleksibilnost

Škole sa dvojezičnim programima mogu ujediniti Kembridž programe sa svojim nacionalnim nastavnim planovima i programima.

Međunarodni standardi

Kembridž kvalifikacije su međunarodno određene i priznate od strane univerziteta i poslodavaca širom sveta.

Spoljna procena

Raznolikost opcija ocenjivanja je dostupna u različitim fazama nastavnog plana i programa, pružajući evidenciju postignuća.

Globalni izgled

Kembridž programi unapređuju jezičke veštine i razvijaju globalnu svest kod učenika.

KEMBRIDŽ PROGRAM U SISTEMU CRNJANSKI

Školska sredina je međunarodna i pruža uzbudljiv, višejezični školski kontekst koji neprestano teži savršenosti. Nastavno osoblje je visokoobrazovno, sa stečenim obrazovanjem u Srbiji i inostranstvu, i akreditovano da predaje međunarodne programe.

U nastojanju da odgovori na potrebe i roditelja i učenika, međunarodni program pruža rad u malim razredima sa individualnom pažnjom na posebne razvojne potrebe, gde se akcenat stavlja na veštine kreativnog razmišljanja i znanje, pre nego na suvoparno učenje.

Posvećeni smo promovisanju vrednosti holističkog obrazovanja koje razvija kako intelektualne, tako i socijalne veštine koje su detetu potrebne u životu.

Procedura i Zahtevi Programa

Više o upisu

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti