O Plavom Krugu

Osnovna Škola "Plavi Krug"

Privatna Osnovna Škola “Plavi krug” osnovana je 2006. godine i verifikovana od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Nalazi se na Banovom brdu u neposrednoj blizini Košutnjaka. U nastavi se koriste savremene metode, uvek po meri deteta i u zavisnosti od njegovog psihofizičkog razvoja, a naročito one u kojima je učenik aktivan učesnik. Individualni pristup svakom učeniku je karakteristika našeg rada.

Smernice i Ciljevi Osnovne Škole "Plavi Krug"

Deca se osecaju dobro i sigurno u školskom okruženju a to predstavlja preduslov njihovog uspešnog odrastanja. Uz profesionalno vođenje od strane nastavnika oni s uspehom usvajaju nova znanja, razvijaju veštine i ostvaruju svoje potencijale.

Kako je osnovna Škola "Plavi Krug" dobila ime

Privatna Osnovna Škola dobila je naziv po poznatom motivu plavog kruga iz romana "Seobe" Miloša Crnjanskog. Iznikla je na temeljima Obrazovnog Sistema Crnjanski i nastavila praksu kvalitetnog i savremenog obrazovanja učenika.

Procedura i Zahtevi Programa

Više o upisu

Kembridž

Učenici Osnovne Škole "Plavi Krug" imaju mogućnost priključivanja Kembridž programu. Ovaj program je dostupan za đake od prvog do jedanaestog razreda i obuhvata programe osnovnog, nižeg srednjeg i višeg srednjeg obrazovanja. U okviru osnovnog i nižeg srednjeg obrazovanja, učenici mogu birati između dva integrisana modela nastave: nastava na engleskom jeziku ili dvojezična nastava na srpskom i engleskom jeziku. U okviru višeg srednjeg obrazovanja, nastava se odvija na engleskom jeziku i omogućava učenicima da izaberu predmete u skladu sa njihovim interesovanjima i usmerenjima za dalje školovanje.

Učenici naše škole imaju pogodnost pri upisu na Kembridž program u vidu popusta od 10%.

Više o programu

Obrazovni Sistem "Crnjanski" ne šalje neželjene promotivne e-poruke, ponude ili druge komunikacije. Za sve informacije o upotrebi podataka od strane Sistema "Crnjanski" pročitajte politiku privatnosti